Drammens Brukshundklubb -

Velkommen til høstprøve 3.november 2018

by Ina Eriksen

Vi ønsker hjertelig velkommen til vår årlige høstprøve innendørs i Drammen Hundepark.

STED: Drammen Hundepark
ADRESSE: Gartneriveien 5, 3057 Solbergelva
DATO/TID: 3.november, stevnet starter kl. 09:30

PRAKTISK INFO: Henvendelse til sekretariatet ved ankomst for utdeling av startnummer. Startlister vil være tilgjengelig på web/facebook og i ringene ved opprop.

Vi har 3 dommere denne dagen pga påmeldingsantall. Christine Røkaas vil dømme klasse 1 og 2, Ina Eriksen vil dømme klasse 3 og Merethe Kristensen vil dømme klasse Elite. Oppmøtetider er estimerte tider, vi vil kjøre prøven så fortløpende som vi klarer. Vi har prøvd å sortere startrekkefølge slik at dere med flere starter ikke får kollisjoner mellom hundene. Det blir satt opp tavle med startrekkefølge ved ringene. Følg med på den i tilfelle det er endringer. Det blir premieutdeling etter hver klasse.  Merker deles ut i sekretariat.

PARKERING OG KIOSK: Det er gratis parkering og inngang. Vennligst følg parkeringsvaktenes anvisning, parker fornuftig og tenk på neste mann som kommer vedsiden av deg. Det er kiosksalg og dyrebutikk på stedet.

Vi forbeholder oss retten til dommerendringer.

TIDSOPPSETT FOR DAGEN

KLASSE 1: 12:45
KLASSE 2: 09:30
KLASSE 3: 09:30
KLASSE ELITE: 12:30

Møt opp i GOD tid til din oppmøte tid, da vi starter klassene fortløpende. 

LAST NED STARTLISTER HER!

 

Tusen takk til våre sponsorer