Drammens Brukshundklubb -

Hundefestivalen: PM og info

by Ina Eriksen

VELKOMMEN: Drammens Brukshundklubb ønsker velkommen til Drammen Hundefestival

Last ned PM med starttider eller les videre

9-10.mars blir det 2 dager med hundesport fra morgen til ettermiddag. Vi arrangerer lydighetsprøve, rallylydighetsprøve og agilitystevne alle klasser begge dager samt lagkonkurranser begge dager. Alle resultater vil bli lagt ut på vår Facebookside. Vi ønsker å rette en spesiell stor takk til våre hovedsponsorer, Royal Canin og Europris.

INNGANG, MAT OG STANDS: Det er gratis inngang for alle. Det vil være tilgjengelig kiosk på stedet. Vi har også gleden av å ha flere stands med mange gode tilbud.

HALLENE: Hallene er temperert. Tilgang til hallene fra kl. 08:00 lørdag og søndag. Ikke tilgang fredag kveld. Sekretariater og kiosk er åpen fra kl. 08:00 begge dager. Det er muligheter for å sitte rundt ringene og på tribunene.

LAG: I agility meldes startrekkefølge for lag innen 5.mars til
hundefestival.agility@gmail.com. Frist for påmelding til lag for RL er 1.mars. For mer info om hvordan lagkonkurransen arrangeres i RL se vårt Facebook arrangement.

MÅLING: Det blir måling for AG-hunder. Tidspunktet vil bli annonsert på Facebooksiden til arrangementet. Husk å ta med måleskjema som du finner på www.nkk.no

OPPRYKK: Vi aksepterer opprykk mellom lørdag og søndag for rallylydighet og agility. Dette er forutsatt at opprykket meldes til de respektive sekretariat senest lørdag kl.16:00.

RINGENE: Kom til start i god tid, bær startnummer lett synlig og stå klar når det er din tur i ringen. AG / RL briefing tillater ikke “briefinghjelpere” i ringen. De som er uheldige og disker, bes fortsette mest mulig likt satt bane – minner om at belønning og trening i RL/LP banen ikke er lov. Premieutdeling vil skje fortløpende etter hver klasse.

KOLLISJON I STARTTIDER: Dersom du har kollisjon mellom ringene, eller har startrekkefølge veldig tett på, kan starttidspunkt og briefinggruppe endres ved henvendelse til innroper, senest under briefing. Du vil da bli satt sist i din klasse.

LØPETID: Løpetisper i lydighet og rally starter sist, og dette meldes pr mail før stevnet og til ringsekretær ved start. I agility starter løpetisper fortløpende, meld i fra til innroper slik at vi får lagt ut teppe. Det er eget sted for løpetisper i den første garderoben til høyre når du går inn hovedinngangen – gjelder alle grener. Ta hensyn til hverandre.

VEIBESKRIVELSE: Stevnet avholdes i Mjøndalen flerbrukshall. Adresse: Hagatjernveien 19, 3050 Mjøndalen

Kommer du fra Drammen eller Hokksund på riksvei 283 (nord for elva) tar du av mot Mjøndalen og kjører over brua, gjennom rundkjøringene og følger skilt til Mjøndalen sentrum.


Kommer du fra Drammen eller Kongsberg på E134 (sør for elva), tar du av mot Mjøndalen, gjennom rundkjøringene og følger skilt til Mjøndalen sentrum. Følg veien mot sentrum til du får en bensinstasjon på venstre hånd, du skal da til venstre inn Hagatjernveien og så får du Mjøndalen flerbrukshall på venstre hånd etter ca. 400 m.

PARKERING: Gratis parkering på anviste plasser ved stevneplassen og i nærområdet (5-10 min gange). Avlessingsområde ved hovedinngangen. Pga. grunnarbeid rundt hallen vil bobilparkering bli skiltet. Merk: Det er parkering forbudt i alle boliggatene rundt hallen, overtredelse medfører stor risiko for bøter!

Behov for reservert parkering for funksjonshemmede og overnattingsparkering (uten strøm), må meldes på forhånd til
hundefestivalen@gmail.com innen 5.mars. Opplys om type behov, bilnummer, ankomstdag/-tid, bobil eller vogn og tilgjengelig telefon på ankomstdagen. Reservert parkering for funksjonshemmede krever parkeringsbevis liggende i bilen (blir sjekket).