Drammens Brukshundklubb -

Hundefestivalen 2022 – avlyst

by Cathrine Samuelsen

Styret i Drammens Brukshundklubb har dessverre ikke sett noen
annen mulighet enn å avlyse agility, rally og LP stevnet vårt i Mjøndalshallen 12-13.03.2022.

Med dagens Covid-restriksjoner med maks 30 deltakere er det ikke mulig å gjennomføre et slikt arrangement. Vi har dessverre heller ikke funnet måter å gjennomføre et tilpasset arrangement på uten å gå med stort underskudd. Av samme grunn kan vi heller ikke vente lengre på nye regler fra myndighetene. Selv om vi er en stor klubb, tørr vi ikke ta sjansen på å måtte betale de høye leieutgiftene for hallen uten tilsvarende inntekter.

Vi beklager til alle som har gledet seg, og håper vi ses på Drammen hundefestival i 2023 hvor klubben er 100 år!

Styret i Drammens Brukshundklubb.