Drammens Brukshundklubb -

Treningstider for bruks

Spørsmål? Kontakt brukskomiteen på epost: dbhk.bruks@gmail.com

Brukstrening på Bikkjebu

Rundering

Tirsdager er det runderingstrening på Bikkjebu. Runderingstreningene avtales i facebookgruppen til bruksgruppa. Dette er for å sikre at det er nok deltakere til å gjennomføre treningen på en praktisk måte.

Krav: Nybegynnerkurs, eller tilsvarende ferdighet.

Brukslydighet

Torsdager er det brukslydighet på Bikkjebu. Skuddtrening mellom kl 17:30 og 18:00. De som ikke vil ha skudd kommer etter kl 18:00

Ellers avtales det ofte treninger i helgene. Dette gjøres i facebookgruppen til bruksgruppa.

Slik finner du Bikkjebu

Veiforklaring

Via Konnerud

Følg Konnerudgata gjennom hele Konnerud. Etterhvert går gata over i Jarlsbergveien som går ut mot Skoger Kirke. Følg Jarlsbergveien ned bakkene til Svingen, her tar du til høyre inn til Andorsrud. Følg denne veien til postkassestativet merket»Garås» og en «Kjør sakte»-skilt. (Hvis du kommer til ridesenteret har du kjør litt for langt. Parkering i enden av veien. Det er begrenset parkeringskapasitet. Vis hensyn til andre parkerte samt grunneier.

Fra Oslo

Kjør E18 gjennom Drammen mot Vestfold, ta av mot Skoger, ta til venstre i 1. rundkjøring (kjør under motorveien), kjør rett frem i neste rundkjøring, følg deretter beskrivelsen under.

Fra Vestfold

Ta av mot Skoger, ta til høyre i 1. rundkjøring og følg veien, ta til høyre ved skilt til Skoger Kirke, følg veien til krysset ved kirken, kjør rett frem (svakt til venstre for kirken), følg veien et godt stykke (ca 4 Km), ta så til venstre ved gult skilt med Andorsrud (her er det en stor snuplass), deretter til venstre rett ved et postkassestativ påskrevet «Garås» og en «Kjør sakte»-skilt. (Hvis du kommer til ridesenteret har du kjør litt for langt. Parkering i enden av veien. Det er begrenset parkeringskapasitet. Vis hensyn til andre parkerte samt grunneier.

Fra parkeringen tar det ca 10 min å gå til hytta vår Bikkjebu. Stien går inn til venstre fra parkeringen. Stien er merket med «Bikkjebu»-skilt.