vannarbeid
 
DBHK har fått et fast treningssted for vannarbeid, i området rundt badeplassen på Hagatjern. Her trener vi hver onsdag fra kl. 18.00 - 20. 00, fra 7. juni til 20. september. Adressen er Hagatjernveien 243.
 
 
Nedre Eiker kommune har gitt oss lov til å trene ved Hagatjern, og det er vi veldig takknemlig for! Det er viktig at vi er gode representanter for DBHK og at vi oppfører oss ordentlig, så vi kan fortsette denne ordningen.
 
Regler:
 
  1. Hunder skal være i bånd på parkeringsplassen og på vei til og fra treningsområdet. Vi plukker opp etter hunden. Dette er et populært turområde, ta hensyn til folk - spesielt barn - som kanskje er redd for hund.
  2. Det er maks to hunder i trening i vannet samtidig, og hunder som ikke er i aktiv trening skal være i bånd eller i bur.
  3. Ett bjeff nå og da må man regne med, men vi kan ikke ha hunder som bjeffer i ett. Hvis hunden ikke vil være stille må den vente i bilen, leies bort fra området eller lignende.
  4. Vi skal ikke være til hinder for andre som ønsker å bruke området. Vær hyggelig og grei med folk som går forbi, vi eier ikke stranda, vi bare låner den litt.
  5. Respekter treningstiden. Utenom treningstid kan alle selvfølgelig gå tur i området (det er en veldig fin sti langs vannet), men vi har ikke lov til å ha hunder løse i vannet. 

Regler og info om vannarbeid ligger på www.vannarbeid.no.

Hvis du har lyst til å være med på fast treningsgruppe for vannarbeid, ta kontakt med ingvild på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Vi har også et nybegynnerkurs i vannarbeid 14. og 21. juni.