Drammen Brukshundklubb ønsker igjen å invitere til offisielt dobbeltstevne i lydighet, rallylydighet og agility helgen 10.-11.mars 2018 i Mjøndalshallen.

Last ned PM her!

AGILITY

Startliste LØRDAG

Startliste SØNDAG

Opprykk og lagskjema sendes: hundefestival.agility@gmail.com
Info lagskjema: førers navn, hundenavn og reg.nr

LYDIGHET

Katalog LØRDAG *kommer snart*

Katalog SØNDAG *kommer snart*


RALLYLYDIGHET

Startliste LØRDAG

Startliste SØNDAG


Alle som skal gå LP/AG i tillegg til Rally må gi beskjed til sekretæriat, senest ved ankomst, slik at vi eventuelt får rokkert dere rundt så godt det lar seg gjøre. Vi vil, som tidligere år, tråkle til starttider så godt det lar seg gjøre og vil beregne litt ekstra godt med tid i rallyringen i planleggingen.

Starttider vil komme nærmere påmeldingsfrist da dette er beregnet utifra antall påmeldte og fordeling på dommere. Eneste som ikke kan bli endret er klasse 1 og elite. Klasse 1 og Elite-klassen vil gå sist begge dager pga krav til utstyr iht. regelverk.

GENERELT

Melding om løpetisper må sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så fort dere vet om hunden har løpetid. Det merkes egne garderober for løpetisper. 

Parkeringsoversikt står i PM. Dersom du ønsker å reservere plass til bobil må dette meldes i fra til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så raskt som mulig. 

Vi gleder oss til nok en fantastisk hundehelg i Mjøndalshallen og ønsker alle hjertelig velkomne.

Følg arrangementet på facebook