Drammens Brukshundklubb -

NM i rallylydighet 2023

VELKOMMEN TIL ÅRETS NM EVENTYR!

NM i rallylydighet 2023 vil gå av stabelen 11.-13. august 2023 innendørs i Mjøndalshallen.
Påmelding til ordinære klasser åpner 15.05.23. kl. 16:00. 

Det vil være offisielle prøver fredag og lørdag med direkte kvalifisering i eliteklasse lørdag. Finalen avholdes søndag.

NM 2023 arrangeres av Drammens Brukshundklubb i samarbeid med Norsk Rallylydighetsklubb.

Mer informasjon om praktiske detaljer, tidsplan etc. kommer fortløpende. 

Spørsmål om arrangementet kan rettes til nmdbhk2023@gmail.com.
Spørsmål knytta NM-finalen rettes til NRL på e-post norsk.rallylydighet@gmail.com

DOMMEROPPSETT

7 dommere vil være i sving under årets NM helg, og du finner både oppsett, presentasjon av de ulike dommerne og en historisk oversikt over hvem som har dømt NM siden 2015. 

SISTE NYTT!

PM med oppdaterte startlister! — sist endret 10.8.23 —

PM og startlister er sendt ut på epost til alle startende fredag, lørdag og søndag. Du kan også laste ned dokumentet her. I dokumentet finner du praktisk informasjon, tidsoppsett, tegninger over hallen, dommerpresentasjon og ikke minst startlister. 
Vi gjør oppmerksom på at alle tider er estimerte tider. Vi vil starte fortløpende, dog tidligst 20min før oppsatt oppmøtetid i briefinggruppene. 
Om du vet at du ikke har mulighet til å delta denne helgen så ønsker vi å få beskjed så raskt som mulig. 
Vi ønsker alle hjertelig velkomne til en fantastisk helg i Mjøndalshallen 11.-13.august 2023. 

 

File name : DBHK-NM-PM-2023-WEB.pdf

LAGKONKURRANSE

Det blir mulighet å melde på lag under årets NM helg i Mjøndalshallen. Konkurransen vil foregå fredag og lørdag hvor hvert lag består av 3-5 ekvipasjer. Man deltar i konkurransen med de poengsummene man oppnår i egen klasse.

Slik kåres beste lag. De 3 beste resultatene per lag teller. Ved poenglikhet vil den fjerde poengsummen telle inn, om det fremdeles ikke skilles vil den femte telles også. Om det fremdeles er likt etter 5 resultater vil lagene dele plassering. 

Betaling skjer til klubbens kontonr:  2220.07.14931,  merk betaling med lag NM23 og lagnavn. Prisen er 250,- kr pr.lag per dag. Lagets påmelding er godkjent når screenshot av betaling er sendt til nmdbhk2023@gmail.com.

Påmelding gjøres i eget skjema, trykk på knappen under. 

 

Gladmelding for eliteklassene fredag og lørdag!

Arrangørklubb har i samarbeid med NRL i lang tid forberedt alternative løsninger for gjennomføringa av NM, i fall påmeldingstalla skulle bli så høye som vi antok. Det har vært planlagt en rekke mulige tiltak dersom behovet skulle vise seg. Basert på påmeldingstalla og ventelistene i elite sendte NRL på vegne av seg selv og arrangørklubb den 19. mai en omfattende dispensasjonssøknad til Sportshundkomiteen, som ble behandla i deres møte den 25. mai. Vi kan i dag med glede informere om at SHK har kommet oss i møte, og vedtatt de dispensasjoner som var i tråd med våre primære ønsker.

1) Det er gitt dispensasjon for jevn fordeling av ekvipasjer mellom dommerne lørdag, slik at “restkapasiteten” til Åse Hansen kan utnyttes. Det kan ved behov dessuten benyttes en tredje dommer. Fordeling foretas på den måten arrangør finner mest formålstjenlig. Alle på venteliste overføres umiddelbart til fast plass.

2) Det er gitt dispensasjon for deling av eliteklassen fredag på to dommere. Her vil Ina W. Eriksen gå inn og dømme de overskytende ekvipasjene. Alle på venteliste overføres umiddelbart til fast plass.

Det tas fra og med nå ikke inn flere på venteliste i elite. De kommende ukene vil vi i arrangørklubb bruke tid på å overføre ekvipasjene som står på venteliste til ordinær plass, og få dem lagt inn i systemet. Eliteklassen vil deretter gjenåpnes for påmelding den 21. juni klokka 16.00.

FORHÅNDSKVALIFISERING ELITEKLASSE – sist oppdatert 28.06.23

Forhåndskvalik per 28.06.2023.
Husk at dere kan sende inn flere ganger dersom dere forbedrer poengsummene

Siste frist er 30.juni 2023. 

OVERNATTING

Vi har ordnet med flere alternativer for overnatting. Les mer her for å se de ulike alternativene, samt rabattkoder som kan benyttes ved booking. 

UTSTILLERE OG SPONSORER

Arrangementet har en fin håndballhall tilknytta hovedhallen. Her vil vi ha
premieutdeling, kiosk, og noen utstillere er alt på plass. Men vi har plass til flere! Har du eller ditt firma et ønske om å komme til oss én eller flere dager?

Ta gjerne kontakt på nmdbhk2023@gmail.com for videre dialog. Det kan være aktuelt både å betale for plassen sin, og å dekke denne gjennom sponsoravtale.