Drammens Brukshundklubb -

Vinner 2015

Trine-Lise Throndsen med Roxy

Vinner 2014 Vito’s Vandrepremie

Mette Norill m/Sef

Mette Norill/Sef og Finn Hugo Øien/Hyper klarte 100% av maxsum i spordelen i sin klasse. Mette og Sef hadde best karakter i øvelsen Fri ved foten, og de er dermed vinnere av vandrepokalen 2014. Dette er Mettes første napp i pokalen

Vinner 2013 Vito’s Vandrepremie

Kari Camilla Hess m/Axel

Kari Camilla/Axel og Anne-Bett/Cleo klarte 100% av maxsum i spordelen i sin klasse. Her måtte vi helt til øvelsen innkalling for å kåre en vinner. Kari Camilla og Axel fikk best karakter i øvelsen, og de er dermed vinnere av vandrepokalen 2013. Dette er Kari Camillas andre napp i pokalen.

Vinner 2012 Vito’s Vandrepremie

Finn Hugo Øien m/Hyper

Finn Hugo/Hyper, Kari Camilla/Axel og Kjersti/Gøye klarte 100% av maxsum i spordelen i sin klasse. Finn Hugo og Kari Camilla hadde lik karakter i lineføring/fri ved foten, og dermed ble det apporteringen som avgjorde. Her hadde Finn Hugo og Hyper best karakter, og de er dermed vinnere av vandrepokalen 2012.

Vinner 2011 Vito’s Vandrepremie

Kjersti Johansen m/Gøye

Kjersti m/Gøye i klasse Rekrutt og Hanne m/Oline i klasse A/B, klarte 100% av maxsum i spordelen av sin klasse. Av dem var det Kjersti m/Gøye som fikk best karakter i lineføring/fri v fot, og de er dermed vinnere av vandrepokalen 2011!

Vinner 2010 Vito’s Vandrepremie

Kari Camilla Juelsen m/Cindy

Kari Camilla m/Cindy og Turid m/Birk i klasse C/D, samt Hanne m/Oline i klasse A/B, klarte 100% av maxsum i spordelen av sin klasse. Av disse var det Kari Camilla m/Cindy som hadde høyest karakter (9) i lineføring/fri v fot, og de er dermed vinnere av vandrepokalen 2010!

Vinner 2009 Vito’s vandrepremie

Anne Lise Nes m/Matti.

Flere ekvipasjer hadde 100% i sporet, og det var skarp konkurranse mellom Per og Anne Lise om poengene til vandrepremien. Anne Lise m/Matti hadde til sist høyeste poengsum i lydighetsøvelsene som dermed skilte ekvipasjene i kampen om vandrepokalen.

VITO’S VANDREPREMIE – opprettet i 2009

Tildeles den hund uansett klasse som oppnår høyest prosentvis andel av max poengsum i spor i DBHK`s klubbmesterskap.

1. Ved lik poengsum er det høyest prosentvis andel av max poeng i fri ved fot, eller lineføring i lavere klasse som teller.

2. Ved fortsatt lik poengsum er det høyest prosentvis andel av max poeng i apportering som gjelder.

3. Ved fortsatt lik poengsum er det høyest prosentvis andel av max poeng i innkalling, gå foran i line eller fremadsending som teller, avhengig av hvilken klasse det gjelder.

Når den er vunnet tre ganger av samme hund, eller samme hundefører, er den vunnet til odel og eie.

Premien er gitt av Thorleif Backe og Heager`s Vito, og ment som en oppmuntring til at fler trener spor.