Drammens Brukshundklubb -

OM KURSET – **FULLBOOKA**
DBHK inviterer til nybegynnerkurs i rallylydighet. Kurset er nå fullbooka.


Kurset vil foregå over 4 uker med treningskvelder á 1.5t to ganger per uke. Vi starter mandag 1.april og vil gå mandag og onsdag fra 1800-1930 – totalt 12 timer. Kurset holdes i Drammen Hundepark i Solbergelva. Det er ingen egen teorikveld, men vi går igjennom all nødvendig teori gjennom
kurskveldene. Siste kurskveld vil vi avholde rekruttprøve for alle på kurset.

Kurset vil gå igjennom alle skiltene i klasse 1, regelverk og praktisk trening på alle elementer og skilter en møter i klasse 1 rallylydighet.

Kurset er innendørs i oppvarmet hall med kunstgress som underlag.
Hundene skal være i bur eller bil mellom øktene. Vi trener med 1 og 1 hund og hundene vil alltid være i bånd.

PRIS OG PÅMELDING
Kurset koster 1500kr for medlemmer i DBHK / 1750kr for ikke-medlemmer. For påmelding se litt lengre ned på siden.

Instruktøren for kurset er Ina W. Eriksen. Ina er autorisert dommer i
rallylydighet og godkjent instruktør gjennom Norsk Rallylydighetsklubb.

OM RALLYLYDIGHET
I denne hunde-sporten er glede, samspill og holdninger det aller viktigste. Ønsket er at alle øvelsene utføres på en naturlig og flytende måte.
Det er viktigere med samarbeid, godt humør og en positiv holdning – enn presisjon. Øvelsene kan bestå av momenter fra lydighet, freestyle og
agility alt etter hvilken av de 4 klassene man går i.

Rallylydighet er en sport for de fleste og vi vil hjelpe deg å lykkes. De fleste som går nybegynnerkurs opplever en markant framgang og mestring på veldig kort tid. Flere opplever også en endring i hverdagen etter at de har begynt med rallylydighet.

Det er en stor fordel at hunden kan det grunnleggende som å gå litt pent i bånd, sitt, dekk og bli for at du skal få mest mulig ut av nybegynnerkurset.

Rallylydighet er også flott for ekvipasjer som trener andre hundesporter som f.eks. lydighet eller agility. Rallyen er med på å styrke samarbeidet og kommunikasjonen mellom hund og fører.

Bli med da vel!